Search This Blog

Thursday, February 24, 2011

KHIDMAT NASIHAT @ KONSULTANT UTK MEMULAKAN TANAMAN FERTIGASI & MENCARI RUNNER @ SUPERVISOR UTK SYARIKAT

MAKSUD FERTIGASI :
Penanaman kaedah Fertigasi merupakan pertanian moden yang boleh menjanakan keuntungan kepada usahawan.. Kaedah tanaman ini adalah yang terbaik dan berdaya maju..Ia merupakan teknik mudah utk menanam tanaman..Dengan kaedah Fertigasi apa saja tanaman boleh ditanam bukan setakat cili tetapi banyak lagi..Pengurusan  yang cekap merupakan aspek paling penting dalam menjamin kejayaan pengeluaran tanaman secara fertigasi..Bakal pengusaha atau usahawan mesti mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang cukup sebelum memulakan langkah menanam secara fertigasi..

KELEBIHAN SISTEM FERTIGASI :
1)     Nutrien lengkap dikawal ikut pertumbuhan pokok..
2)     Menjamin kebersihan dan menghindar penyakit..
3)     Mengatasi masalah bawaan tanah..   
4)     Kualiti hasil yang lebih baik dan cantik.. 
5)     Penggunaan baja yang cekap dan jimat..
6)     Mengurangkan penggunaan racun..
7)     Modal pusingan yang rendah..
8)     Meningkatkan hasil pengeluaran..  
9)     Masalah merumpai sangat rendah..

JENIS TANAMAN
1)     ROCK MELON (KEUTAMAAN SYARIKAT)
2)     CILI (KEUTAMAAN SYARIKAT)
3)     TOMATO
4)     TIMUN JEPUN
5)     TERUNG
6)     CILI JERMAN
7)     STRAWBERRY
8)     ANGGUR
9)     SEMUA TANAMAN BERKAITAN SAYUR & BUAH MENJALAR 

BAGI MENDAPATKN HASIL YANG LEBIH BAIK YANG TERHINDAR DARI GANGGUAN SERANGGA PEROSAK..RUMAH HIJAU @ GREEN HOUSE ADALAH DIPERLUKAN UNTUK TANAMAN MENGGUNAKAN KAEDAH FERTIGASI INI..SYARIKAT GREEN MILLION AGRISOLUTION ENT ADA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN UNTUK MEMBINA RUMAH HIJAU..UNTUK KETERANGAN LANJUT BOLEH HUBUNGI EN MUHAMMAD ROZI 0133650041..

**PERLUKAN KHIDMAT NASIHAT UNTUK MEMULAKAN TANAMAN FERTIGASI?..SYARIKAT GREEN MILLION AGRISOLUTION ENT ADA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KHIDMAT NASIHAT @ BERTINDAK MENJADI KONSULTANT BAGI YANG BERMINAT MEMULAKAN TANAMAN MENGGUNAKAN KAEDAH FERTIGASI SAMA ADA UNTUK KOMERSIAL ATAU GUNA SENDIRI..UNTUK KEUNTUNGAN ATAU SEKADAR HOBI..KHIDMAT & NASIHAT SEDIA DIKONGSI..
BAGI YANG BERMINAT UNTUK TUJUAN KOMERSIAL ATAU MEMULAKAN PERNIAGAAN BERASASKAN PERTANIAN FERTIGASI..BIMBINGAN AKAN DIBERI BERMULA DENGAN MEMBERI KHIDMAT NASIHAT DAN LANGKAH SETERUSNYA SEPERTI BANTUAN MENYEDIAKAN KERTAS KERJA DAN LAIN2 LAGI..

BAGI YANG BERMINAT BOLEH HUBUNGI EN MUHAMMAD ROZI DI NO 0133650041 ATAU BOLEH TINGGALKN NO FON UNTUK DIHUBUNGI DI EMAIL mattrozi.biss@yahoo.com @ khailiza_82@yahoo.com


**KEPADA SESAPE YANG BERMINAT UNTUK MENJADI RUNNER @ SUPERVISOR UNTUK SYARIKAT INI BLH HUBUNGI EN MUHAMMAD ROZI DI NO 0133650041..
QUALIFICATION : JUJUR, MINAT PERTANIAN & AMANAH DENGAN TUGAS..
TUGAS : ANTARA TUGAS AMBIL GAMBAR PERKEMBANGAN PROJEK2 YANG DIJALANKN SYARIKAT..

No comments:

Post a Comment